Blog

Registracija

Blog

5 ideja za najluđu rođendansku zabavu za klince

Ocjena
LošeOdlično 

Vaš klinac uskoro slavi rođendan? Sigurno već razmišljate kako ćete sve to organizirati.Dobro je ako se radi o malom djetetu 1-4 godine, tada možete pozvati još nekoliko roditelja s malom djecom i napraviti party gdje će biti klinci s mamama i tatama. To je onda jednostavno.
Imate li malo većeg klinca za njega ipak treba prirediti najluđu rođendansku zabavu. Djeca su na rođendanima često i imaju prilike vidjeti sve što se nudi.


Koju ćete ideju za rođendansku zabavu odabrati ovisi o
starosti i spolu djeteta, prostoru i budžetu, ali i o broju uzvanika koje će dijete pozvati. Pripazite na ovaj dio- Ako je broj djece ograničen morat ćete biti taktični kako ne biste imali uvrijeđenog slavljenika ili nekoga od prijatelja. Djeca vole sudjelovati u organizaciji rođendana, iskoristite to vrijeme i organizirajte sve za rođendan zajedno s djetetom.

Donosimo vam 5 ideja za najluđu rođendansku zabavu za klince.

1. Rođendanska proslava u domu slavljenika

Nekada je ovo idealno rješenje, pogotovo ako imate dovoljno prostora u domu. Dvadesetoro djece iz grupe ili razreda sasvim je dovoljan broj uzvanika. Možete razmisliti o tome da pozovete cijeli razred uzvanika, a uvijek možete računati da se neće svi ni odazvati.

Za rođendansku zabavu u vašem domu možete odrediti temu, pa napraviti sportski rođendan (naročito ako imate dvorište). Možete napraviti disco party rođendan, gusarski rođendan ili odabrati bilo koju temu. Najbolje će biti ako nabavite rekvizite ovisno o temi i organizirate različite igre primjerene uzrastu djece na rođendanu.

2. Rođendan na otvorenom

Tko se još nije zabavio na rođendanu na otvorenom? Tu ćete imati
dovoljno prostora za hrpu djece. Hrana uopće nije bitna, ponudite im dovoljno sokova, grickalice, možda kakvo voće. Objesite šarene zastavice, balone i to je to od dekoracija.

Naravno, djecu ćete najlakše animirati nekim zanimljivim igrama. Napravite kuglanu od plastičnih boca, bacajte avione od papira. Ako je rođendan ljeti, super će biti gađanje vodenim balonima.

Ali, ako pada kiša rođendan ćete morati odgoditi. Zato nije loše imati popis roditelja uzvanika i njihovih brojeva telefona kako bi ih brzo mogli nazvati i prebaciti rođendan na drugi dan ili u zatvoreni prostor.

7-1

10.13. Rođendan u igraonici/rođendaonici

Klinci obožavaju rođendaonice, danas zaista ima svakakvih rođendaonica sa zaista zanimljivim sadržajima. Ako nemate dovoljno prostora ili jednostavno želite rođendan obaviti što bezbolnije, prepustite sve stručnjacima. Rođendaonice su idealne za djecu od 4 do 10 godina. Možete birati tematske rođendane, disko rođendan i slično. Ovisno o sadržaju cijene igraonica variraju, no što je bolji sadržaj bit će luđa rođendanska proslava za vaše klince.

4. Rođendan u muzeju

Slavili ste doma, vani u igraonici i ne znate što biste novo mogli izmisliti. Ako uz to vaše dijete voli zabave edukativnog sadržaja, predlažemo vam rođendan u muzeju. Mnogi gradski muzeji nude proslave rođendana. Djeca igraju igre edukativnog sadržaja, časte se, a naravno i slavljenička torta je ovdje. Rođendan u muzeju samo je jedan jedinstven prostor u kojem možete organizirati rođendan, nude se također i rođendani u zoološkom vrtu, kinu, kuglani, paintball rođendani i mnoge druge lude ideje.

5. Kreativni rođendan

Klinci su po prirodi kreativni, sve više igraonica orijentirano je kreativnom sadržaju gdje djeca izrađuju predmete, slušaju razne zanimljive i interaktivne priče. Kreativni rođendan možete organizirati i u domu ili vrtu. Možete izrađivati nakit, igračke ili zmaja kojeg na kraju rođendana ispustite. Odlična ideja je ukrašavanje mafina koje će klinci na kraju i pojesti ili čak pečenje kolača gdje svaki klinac napravi svoj oblik, a vi ih lijepo ispečete.
U svakom slučaju ne brinite, rođendani su uvijek super i vaše će dijete sigurno uživati. Ipak je to njegov rođendan, na kojem je on slavljenik i teško da će neka sitnica u organizaciji pokvariti dojam za njega.
Svakako pokušajte uključiti slavljenika u organizaciju rođendana, no predlažemo da suptilno istražite njegove želje, ispitate sve mogućnosti i kada ste sigurni kako možete ostvariti vaše ideje, predložite ih slavljeniku. Tada ćete i vi i klinac biti zadovoljni.
Kako god da ste odlučili organizirati taj važan dan svakog klinca važno je da uživate u sreći svog djeteta. Pojednostavite stvari, planirajte unaprijed i sigurno ćete svom klincu priuštiti još jednu nezaboravnu rođendansku proslavu.

 

Saznajte kako posebno uljepšati vaš događaj! 


Maloprodaje BALONI PLETER  

Poslovnica: Ozaljska 45 - 01 3691 131    Radno vrijeme - PON-PET 9.00 -20.00  SUB 9.00-14.00  
Poslovnica: Nova Ves 26 - tel 01 4666 736   Radno vrijeme - PON, SR, PET  13.00-20.00   UT,ČET 9.00-16.00   SUB 9.00-14.00

Sve artikle iz našeg webshop-a možete nabaviti i u našim maloprodajama po istim cijenama 

 

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet.
Više Ok