Blog

Registracija

Blog

Tražite rekvizite za djevojačku večer?

Ocjena
LošeOdlično 


Najsretniji dan u životu svake curke je stigao i vas.. 

Vjenčanje je tu, odredili ste datum i sve isplanirali – Čestitamo !! 

Ali prije sretnog dana ide i jedna luda večer – Djevojačka večer!!
Isplanirali ste mjesto ludog provoda i broj ljudi, ali vam fali „ono nešto“ da večer učini nezaboravnom.
Nemate ideju što bi to moglo biti?
E pa tu vam itekako možemo pomoći..

Od brojnih rekvizita koje nudimo za djevojačku večer izdvojili smo za vas 5 najzanimljivijih.

 1.TIJARA ZA BUDUĆU MLADENKU

Okrunite sebe i svoje curke za ludi provod. Dođite na mjesto ludog provoda kao prave „kraljice večeri“ što i jeste i zavladajte.

Za buduću mladenku imamo „Bride To Be“ tijaru s veom, a za ostale pratilje male krunice ili roze tijare „HEN PARTY“. Buduća mladenka bi trebala imati posebnu tijaru, ipak je to njena večer.

2.ŠLJOKASTI KINKY RAJF

Sviđa vam se ideja da postanete seksi zečice na jednu večer, ali mislite da rajf s ušima jednostavno nije dovoljno otkačen za vas? 

E pa mi vam predstavljamo šljokasti kinky rajf - seksi, zavodljiv, ali i sladak. Rajf je roze boje s dva roza i šljokasta „veseljka“. Podijelite curkama rajf i neka veselje započne. Vaša dva „veseljka“
će pratiti ritam pokreta dok plešete uz omiljenu vam pjesmu.

3. VESELE SLAMKE

Jedan od jako traženih rekvizita su upravo ove slamke. Bilo da ste se odlučili za večer s alkoholom ili bez ove slamke će sigurno „začiniti“ svako piće ;) Izazovne velike slamke u obliku „veseljka“ će izmamiti osmijeh na lice svaki put kad ćete uzeti guc vašeg omiljenog pića.

4.BEDŽEVI

Dodatno začinite ludu večer s igrom izvlačenja bedževa. U paketu se nalazi 8 bedževa s natpisom-jedan veliki "Bride to Be" je naravno za buduću mladenku, a ostali manji bedževi imaju različite uloge. Svaka curka, osim mladenke, izvlači po jedan bedž i cijelu večer se ponaša u skladu s izvučenom ulogom. 

5.STRIPER OD BALONA

Zadnji i nama osobno najzanimljiviji rekvizit za djevojačku večer je striper od balona. Želite stripera u uniformi? Sa ili bez gača? Ma može ;) Za vas ćemo napraviti policajca ili vatrogasca, svijetloputog ili pak tamnoputog, sve ovisi o vašim željama i o tome što mislite da bi vaše curke, a posebno buduću mladu, najviše razveselilo.

Ovdje možete baciti oko na naš cjelokupan asortiman proizvoda za djevojačku večer. Svi rekviziti za djevojačku večer su dostupni na webu i mogu se preuzeti odmah u našim maloprodajama Ozaljska 72 i Nova Ves 26. Figure od balona morate prije naručiti, čas posla Kontaktirajte nas
Želimo vam od srca ludi provod i nezaboravnu večer :) 


Maloprodaje BALONI PLETER  

Poslovnica: Ozaljska 45 - 01 3691 131    Radno vrijeme - PON-PET 9.00 -20.00  SUB 9.00-14.00  
Poslovnica: Nova Ves 26 - tel 01 4666 736   Radno vrijeme - PON, SR, PET  13.00-20.00   UT,ČET 9.00-16.00   SUB 9.00-14.00

Sve artikle iz našeg webshop-a možete nabaviti i u našim maloprodajama po istim cijenama 

 

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet.
Više Ok