Blog

Registracija

Nekoliko super ideja za božićnu razonodu s klincima

Eto opet stiže Božić i to je super! Djeca  ga obožavaju , a i roditelji nisu ravnodušni. Što mislite o tome da se  zabavite s djecom i napravite zanimljive i slatke predmete.

Nešto zaista jednostavno, a slatko i korisno.Nešto što možete pokloniti prijateljima ili rodbini. 

 


1. Snjegovići u staklenkama

Nisu jako korisni , ali su jako zgodni i lagano ih je izraditi. Djeca mogu sudjelovati u svim fazama izrade, a na vama je da izaberete  trakice i papir ili tkaninu  za poklopce   tako da  pristaju zajedno. Snjegoviće napunite vatom ili papirom, oči neka nacrtaju  djeca, malo ljepila i to je to. Super će izgledati na prozorskoj dasci , ili oko bora, pogotovo u kombinaciji s lampicama.

 

2. Obojane konzerve Ove konzerve mogu služiti svačemu , za cvijeće. olovke ili neke druge sitnice, a izgledaju  odlično3. Anti stres  loptice -  ove loptice napravite od balona u koji ste napunili s brašnom ili plastelinom , od vunice napravite čupavce , nacrtajte lica i to je to. ovakva loptica razveselit će svakoga  i može poslužiti kao božićni poklon za prijatelje  i  rodbinu.

 

4. Ledene kugle   - Naravno, ovo je odlično kada je vani zaista hladno pa se led ne može otopiti.  U  veće balone  napunite vodu koju ste obojali vodenim bojama. Ostavite da se voda pretvori u led  (možete staviti u zamrzivač)  i imate jako zanimljivu  dekoraciju.

 

  

 

5. Čokoladne zdjelice- ovo su preslatke zdjelice u kojima možete poslužiti voće, neku kremu ili sladoled. Postupak izrade je jako jednostavan. Rastopite čokoladu za kuhanje. Napušete malene (vodene) balone, dobro ih je napuniti hladnom vodom kako bi se čokolada što prije stisnula. Dno napuhanog balona umočite u čokoladu, balon stavite na hladno da se čokolada stisne. Kada je čokolada tvrda, možete probušiti balon i  eto zdjelice.

 Maloprodaje BALONI PLETER  
Poslovnica: Ozaljska 45 - tel 01 369 11 31    Radno vrijeme - PON-PET 9.00 -20.00  SUB 9.00-14.00  
   Poslovnica: Nova Ves 26 - tel 01 466 67 36   Radno vrijeme - PON, SR, PET  13.00-20.00   UT,ČET 9.00-16.00   SUB 9.00-14.00

 Sve artikle iz našeg webshop-a možete nabaviti i u našim maloprodajama po istim cijenama 

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet.
Više Ok