Kako naručivati

Registracija

Naručivanje i slanje

NARUČIVANJE FIGURA OD BALONA TELEFONOM

1.Sve naše figure od balona, helij balone  kao i party proizvode iz web shopa možete naručivati i telefonom. 

2. Ukoliko ćete  figure preuzeti u našim poslovnicama dovoljno je da ih naručite dan prije. Tada je najbolje da ih i naručite na broje telefona poslovnice u kojoj ćete ih i preuzeti  Ozaljska 45, T 3691 131 Nova Ves 26 T 4666 736

3. Svaka naša figura izrađuje se baš za vas, zato  na nju možemo napisati neku osobnu poruku ili ime slavljenika, odnosno osobe kojoj je figura namijenjena. Zbog svega toga najlakše je da se čujemo telefonom.  Kontakti i radno vrijeme

4. Figure se isporučuju napuhane , pa računajte da u vozilu trebate imati dovoljno mjesta za njih

NARUČIVANJE FIGURA WEBSHOP - preuzimanje u poslovnicama

1.Obavite kupnju putem webshopa, molimo vas barem dan ranije, automatski  vam šaljemo ponudu po kojoj izvršite plaćanje. Platiti možete i po preuzimanju u poslovnicama.

2. Kontaktiramo vas da dogovorimo boje balona, te eventualne natpise na balonima.

3. Vašu narudžbu  možete preuzeti u našim  poslovnicama Nova Ves 26 i Ozaljska 72

4. Figure se isporučuju napuhane , pa računajte da u vozilu trebate imati dovoljno mjesta za njih

 

SLANJE PAKETA

Sve proizvode šaljemo i poštom, kao i sve figure (osim označenih) Figure šaljemo napuhane i zapakirane u kartonsku kutiju.

Ukoliko odaberete slanje poštom (Overeas express)  mi ćemo pošiljku zapakirati i poslati je bilo gdje u Hrvatskoj.

Svakako ćemo vas kontaktirati da dogovorimo vrijeme isporuke i ostale detalje, Kako bi vam figura što kraće putovala.

Nažalost , neke naše skulpture su prevelike da bismo ih slali poštom, također nije moguće slanje lateks balona punjenih helijem.

UVJETI SLANJA I DOSTAVE PAKETA

GLS ili Overseas dostava na kućna vrata (dostava od 28 kn, besplatna iznad 300 kn)

Otprema robe: Primljene narudžbe  obrađujemo prema redu dolaska i trudimo se poslati ih čim prije. Uobičajeno je dva do tri radna dana. Ukoliko želite da vam pošiljka stigne HITNO, navedite nam dan isporuke na narudžbi ili nas nazovite .

Vaš paket bit će dostavljen na adresu koju ste upisali kao kontakt. Molimo vas da pod kontakt navedete točnu adresu s poštanskim brojem i telefonski broj.

Naručeni proizvodi pakiraju se tako da se tijekom dostave ne oštete. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke, te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod djelatniku dostave. 

Rok isporuke: najčešće 1-2 radna dana od dana slanja. Iznimka su otoci (gdje dostava ovisi o plovidbenom redu trajekata) i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu. 

Nezaprimljena pošiljka: Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci od kurirske službe  u očekivanom vremenu, a očekivano vrijeme je do 3 radna dana (osim hitnog slanja) kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja 

Nadoknada troškova za vraćenu pošiljku: Ako kupac odbije primiti robu ili je ne podigne na pošti nakon što mu je ostavljena obavijest o pošiljci koju je naručio, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova vezanih za isporuku.

Cijena slanja paketa do 5  kg  od  20 do 25 kn

za narudžbe u vrijednosti većoj od 200 kn poštarina gratis


NAČINI PLAĆANJA

Sve naše proizvode možete platiti po pouzeću ili na žiroračun naše tvrtke po ponudi. Ukoliko proizvode preuzimate u našim poslovnicama možete plaćati svim sredstvima plaćanja, gotovinom i karticama.

Sve proizvode koje  možete kupiti u našem webshop-u možete po istim cijenama kupiti i u našim poslovnicama.

Naše figure od balona dostavljamo po Zagrebu vlastitim vozilima, cijena dostave  kreće se od  35 do 80 kn,  narudžbe u vrijednosti preko 500 kn dostavljamo gratis.

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet.
Više Ok