O nama

Registracija

O nama

Tvrtka Pleter vatrometi d.o.o. već 17 godina bavi se izvođenjem vatrometa i ostalih pirotehničkih efekata.

Ovlaštena smo tvrtka od strane MUP-a RH i posjedujemo vlastito skladište eksplozivnih tvari u poduzetničkoj zoni Križ (kod Ivanić Grada).

Izvodili smo vatromete u svim gradovima i većim mjestima Republike Hrvatske, o čemu svjedoče i naše reference. Mi smo prava tvrtka za organizaciju vašeg vatrometa:

  • U mogućnosti smo izvoditi preko 10 vatrometa  istovremeno.
  • Stalno usavršavamo svoje znanje i tehnologiju.
  • Pratimo svjetske trendove u dizajnu i sigurnosti izvođenja vatrometa i uslugu izvođenja vatrometa dovodimo do savršenstva!
  • Koristimo efekte koje za nas izrađuju najbolje kineske tvornice i u korištenju efekata ne štedimo - dobar vatromet je onaj koji se čuje i vidi jasno. Mnoštvo pažljivo složenih efekata i njihovo dobro poznavanje, osnovni je recept za pravi vatromet (plus naravno tajni začini).

75% naših poslovnih aktivnosti dolazi od stalnih klijenata ili preko preporuke.

Stalne klijente pratimo u njihovim željama i mogućnostima - vaš smo pouzdan partner!

Što se tiče dizajna, posvetili smo godine razvijanju zanimljivog dizajna vatrometa - stvaramo lijepe vizualne  i dinamične kreacije. Svaki i najmanji vatromet osmislit će i pripremiti naš stručnjak.

Mi nismo trgovci pirotehnikom već se bavimo uslugom izvođenja vatrometa.

Javni vatromet

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet.
Više Ok