Skladište eksploziva

Registracija

Skladište eksplozivnih tvari

Posjedujemo suvremeno skladište eksplozivnih tvari koje se nalazi na adresi Poduzetnička cesta bb, u poduzetničkoj zoni Križ.


Skladište se proteže na zemljištu veličine  4800 m2, a sastoji se od dvije građevine  ukupnog kapaciteta 147 tona  bruto eksplozivne tvari 1.4 G i 1.3 G.

Skladište se nalazi 1000 m od naplatnih kućice na čvoru Križ, na autocesti Zagreb Lipovac, pristup mu je moguć u svim vremenskim uvjetima, sa svim vrstama vozila.

 

Skladište je namjenjeno skladištenju pirotehničkih sredstava i streljiva. Izgrađeno je na temelju najnovijeg prvilnika i tako zadovoljava baš sve kriterije i kao takvo je jedno od nekoliko u Republici Hrvatskoj.

 

 

 

 

Skladište koristimo za skladištenje vlastitih pirotehničkih sredstva, a također smo u mogućnosti iznajmljivati paletna mjesta poslovnim subjektima koji se bave prometom ekplozivnih tvari i to po najpovoljnijim cijenama u Republici Hrvatskoj.

IMG 0750 IMG 0752 IMG 0751

 

 Pošaljite nam upit! Kontaktirajte nas na tel 01 3635518 ili na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

s5 logo  
Sjedište:
Pleter vatrometi d.o.o.
Stubička 107, Zagreb
Croatia

Maloprodaja 1:
Ozaljska 45, Zagreb

Maloprodaja 2:
Nova Ves 26, Zagreb

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet.
Više Ok