Javni vatrometi

Registracija

Javni vatrometi

Velike javne vatromete organiziramo u suradnji s gradovima, općinama, turističkim zajednicama, agencijama, trgovačkim društvima...

Organizatori vatrometa često vjeruju da je cijena vatrometa velika. Međutim zaista to više nije tako. Vatromet se može organizirati za sasvim

prihvatljiv budžet, a da pri tome  i dalje imate pravi bučan, dinamičan i bogat vatromet  na koji ćete biti ponosni. Kontaktirajte nas, jer mi znamo kako za vaš budžet napraviti najbolje. Uzimajući u obzir sve vaše želje, ali i mogućnosti.  Mnoga turistička mjesta naručuju   niskobudžetne vatromete, koji su u našoj organizaciji zapravo toliko dobri da je ponekad teško nagovoriti naručioce da naruče i poneki "veliki" vatromet.

Naša ideja je da se ljeti po Jadranskoj obali održi što više događaja, pa tako starim i novim naručiocima  izlazimo u susret najbolje što možemo. Zato se trudimo da naši kupci uvijek dobivaju više nego što očekuju, a vatromet uvijek prilagođavamo mjestu izvođenja, položaju publike i vrsti manifestacije.

Turistička mjesta svjesna su da je organizacija dobrih manifestacija odnosno zanimljivih događanja ono što privlači i zadržava turiste. Na svakoj manifestaciji moguće je vatrometom zadržati tempo manifestacije, zadržati goste u ugostiteljskim objektima, a vrlo često vatromet privlači i turiste iz okolnih mjesta. Turisti snimke vatrometa dijele na društvenim mrežama, o dobrom provodu pričaju  nakon godišnjeg odmora što koristi promidžbi turističkih odredišta.

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet.
Više Ok