Vatromet za vjenčanje

Registracija

Vatromet za vaše vjenčanje

Tražite nešto uzbudljivo i romantično za vaše vjenčanje?

Što kažete na vatromet za vjenčanje?

Vatrometom ćete oduševiti i sebe i goste. Nezaboravne slike ostat će Vam za uspomenu. Predlažemo vam vatromet i/ili scenske efekte za ovaj vaš najglamurozniji, najsvečaniji i najuzbudljiviji događaj u životu.
Što trebate napraviti da se vatromet organizira? Ne brinite kompletnu organizaciju prepustite nama. Ono što trebate razmisliti je kako najbolje ukombinirati vatromet u sam protokol vjenčanja.

Vatromet može biti iznenađenje za goste pa u određenom trenutku muzičari pozivaju goste  da izađu jer ih čeka iznenađenje. Može se organizirati kod rezanja torte, kod dolaska mladenaca u salu, izlasku iz crkve, ili možda vi imate još neku bolju ideju.

Naše je da Vam pojednostavimo kompletnu organizaciju i sastavimo vatromet iz snova.
Možda želite još neke efekte uz Vatromet? Pogledajte OVDJE

Vatromet svako vjenčanje čini romantičnijim i glamuroznijim. Vjenčanje s pravim pravcatim vatrometom sigurno će se pamtiti.

Na vjenčanju publika je relativno blizu mjesta izvođenja pa vatromet djeluje još spektakularnije. Koriste se profesionalni pirotehnički efekti pažljivo kombinirani kako biste na nebu stalno imali velike, nezaboravne i dinamične slike.

Pogledajte primjer jednog vatrometa za vjenčanje u video isječku na

Organizaciju vatrometa u potpunosti prepustite nama. Kontaktirat ćemo vlasnika prostora s kojeg će se vatromet izvoditi, provjeriti lokaciju, ishoditi sve potrebne dozvole, doći na mjesto izvođenja i napraviti najuzbudljiviji vatromet koji ste ikada vidjeli na vjenčanju.

Naša se tvrtka već 17 godina bavi organizacijom i izvođenjem vatrometa. Posjedujemo svu potrebnu opremu, vlastito skladište i na raspolaganju imamo veliku količinu profesionalnih pirotehničkih sredstava. Naši izrazito ljubazni djelatnici pomoći će vam oko odluke i odabira najbolje opcije za vas.
Tijekom godina izveli smo nebrojeno puno vatrometa svih veličina i vrsta.
Možemo vam  obećati najbolji vatromet za vaše vjenčanje.

Ukoliko trebate pomoć oko odluke slobodno nas kontaktirajte, bit će nam drago odgovoriti na vaš upit, bez ikakve vaše obaveze prema nama.
Odmah ćemo razmotriti lokaciju i dati vam što konkretniji odgovor. Za organizaciju vatrometa idealno je imati dva tjedna vremena, no rado ćemo vam pomoći i u "zadnji čas".